Skip to main content
2016

Svar på rede hånd – om vindmøller på land

By 05/08/2016april 21st, 2020No Comments

Hvilken rolle spiller vindmøller for at bekæmpe klimaændringer? Hvor meget må vindmøller støje, og hvordan opstår skyggekast? Kan jeg sælge mit hus, hvis jeg ikke vil være nabo? Spørgsmålene til emnet ”vindmøller på land” er mange.

 

VidenOmVind giver i en ny publikation Svar på rede hånd et samlet overblik over alle de væsentligste problemstillinger, der går igen i vindmølledebatten over hele landet.

-Jeg håber, vi med udgivelsen af Svar på rede hånd imødekommer de mange mennesker, som søger svar om emnet ”vindmøller på land”. Vi har bestræbt os på at levere let forståelige svar og håber, at publikationen kan være nyttig i forbindelse med den lokale debat herunder borgermøder og lignende, siger sekretariatsleder for VidenOmVind, Henrik Vinther.

 

Publikationen udgives kun digitalt og kan tilgås fra VidenOmVind´s hjemmeside. På linket her kan du klikke dig gennem spørgsmålene enkeltvis, men du kan også downloade publikationen i sin helhed her.

Svar på rede hånd redigeres mindst to gange årligt med opdatering af eksisterende tekst og links samt tilføjelse af eventuelle nye emner mv. Nyeste version er altid den, der ligger på hjemmesiden.

 

Link til siden hvor du kan klikke på spørgsmålene enkeltvis

Link til publikationen i pdf